Rautaneito haastoi minut:

"Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi (5) ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. En voi syödä samalla lusikalla/haarukalla toisen henkilön kanssa, en siis edes antaa maistaa jotain ruokaa omallani. Omituisinta tästä tekee se, että tämä ei koske siskonpoikia eikä Nukaa :)

2. Eri ruokalajit eivät saa koskettaa toisiaan. Siis esim. salatti lämmintä ruokaa, varsinkaan kastiketta. Salaatille otan aina oman lautasen kun vain voin.

3. Pyykit pitää laittaa tiettyyn järjestykseen kuivumaan ja sukat pareittain.

4. Astiat pitää laittaa tiettyyn järjestykseen kuivumaan. Kerran jo edesmennyt ystäväni hyvää hyvyttään tiskasi tiskit, jonka jälkeen minä kävin järjestämässä astiat uudelleen :) tiesi minun olevan neurootikko, joten ei onneksi pahastunut.

5. Ruokiin minulle liittyy paljon omituisuuksia: leivällä saa olla vain yhtä lajia leivänpäällistä, kylmiä ja lämpimiä ruoka-aineita ei saa sekottaa keskenään (esim. makaroonisalaattia en voi syödä) yms.

Paljon olisi varmaan muitakin omituisuuksia, mutta nyt niitä ei tule  mieleen. Enkä haastaa tällä kertaa ketään.