Ihanaa, kun oli pääsiäinen ja neljän päivän vapaa. Sai rentoutua ja antaa koiruudelle laatuaikaa. Perjantaina olin Nukan, äitin ja hänen miehensä kanssa mökillä ulkoilemassa. Käveltiin jäällä, oleiltiin pihalla ja paistettiin kodassa makkaraa. Oli aivan upea ilma! Aurinko paistoi siniseltä taivaalta ja pakkasta oli vain pari astetta. Nuka nautti kun sai juosta vapaana. Kaks tuntia oltiin mökillä ja Nuka juoksi koko sen ajan pihalla. Oli ihana huomata että pysyy pihapiirissä, niin voi sitten kesällä oleilla huoletta mökillä.  Illalla menin vielä Nukan kanssa Sulon ja Tarmon emännän synttärikahveille. Siellä Nuka sai taas touhuta poikien kanssa. Ja uskalsin päästää Nukan ekan kerran vapaana heidän pihalle tarpeilleen. Eikä lähteny mihinkään pihasta.

Lauantaina saimme pienen Lilli-neidin hoitoon muutamaksi tunniksi. Lilli on ystävieni muutaman kuukauden ikäinen samojedinpentu. Tytöt viihtyivät todella hyvin yhdessä, ja minä sain olla rauhassa. Kävin koirien kanssa myös lenkillä. Aluksi oli hankalaa taluttaa kahta koiraa, mutta kyllä se siitä rupesi sitten sujumaan. Metsälenkillä tytöt saivat juosta vapaana. Lillikin totteli tosi hyvin tänne-käskyä.  Taas illalla Nukaa väsytti, kun tyttökaveri lähti kotiin.

Tässä pari kuvaa tyttösistä

1408488.jpg

1408496.jpg

1408500.jpg

1408515.jpg

1408518.jpg

Sunnuntaina otin itselleni omaa aikaa, ja menin äitini luo, missä oli siskoni perheineen. Pojat ovat taas kovasti kehittyneet ja oli ilo heidän kanssaan touhuta. Nukan kanssakin tietenkin touhusin ja kävin metsälenkillä.

Maanantaina siskoni perhe ja äiti sekä hänen mies tulivat minun luo tupari/pääsiäiskahville. Nuka oli hieman ihmeissään väenpaljoudesta ja poikien leikeistä. Mutta edellisiin tapaamisiin verrattuna sekä Nuka että pojat osasivat olla tosi nätisti toisiaan kohtaan.

Yksi tosi hieno asia oli pääsiäispyhissä. Koko aikana Nuka teki vain kahdet pissit sisälle eikä yksiäkään kakkoja! Ja molemmat pissit tulivat leikkien aikana. Ja Nuka oppi myös pyytämään hädän tullessa ulos. Ja tänään minun työpäivän aikana ei ollut myöskään pissinyt eikä kakkinut sisälle!

Tässä vielä pari kuvaa tekemistäni pääsiäisherkuista.

Kevytpasha:

1408529.jpg

Ja persikkajuustokakkua sekä rahkapullia:

1408523.jpg