No, niin nyt on muutto tehty ja nettikin toimii. Kaksi viikkoa on nyt Nukan kanssa uudessa kodissa asuttu ja hyvin on kotiuduttu. Nukasta onkin tullut melkein sisäsiisti. Yöt menee jo ilman pissejä, ja päivisinkin vain muutama pissi tulee sisälle. Yksin ollessa vähän enemmän. Osaa jo pyytää ulos, jos niin haluaa ja jos minä vaan sen aina ymmärtäisin. Tuo neiti kun vinkuu milloin mistäkin syystä (ja usein ilman syytä), niin ota siitä nyt selvää millon on pissahätä.

Hampaatkin on melkein kaikki vaihtuneet; yksi kulmahampaista on vielä vaihtumatta. Ja ehkä jotain pienempiäkin. Nyt sit kauhulla odotan seuraavaa aikuisuuden kynnystä: murrosikää ja juoksuja.

Meillä oli hieman ongelmia pannan laitossa tuossa aikaisemmin. Toisinaan Nuka yritti purra/pureskella minua pannan laiton yhteydessä. No, otin yhteyttä kasvattajaan vinkkejä saadakseni, ja vinkki oli hyvin yksinkertainen: kielto, ja sitten kielto ja rangaistus. Meillä rangaistuksena toimii vesisuihku pullosta. No enpä ole päässyt keinoa kokeilemaan, koska kasvattajan kanssa käydyn keskustelun jälkeen ei Nuka ole yrittänyt minua purra! Suuri on mahti kasvattajalla. Liekö minusta huokunut päättäväisyys ja varmuus, että nyt ei minun kanssa pelleillä, kun on niin hyvin neiti käyttäytynyt. Kynsien leikkuussakaan ei yritä enää purra.

Välillä tulee epätoivon hetkiä, että onko minusta tähän, entä jos pilaan koko koiran...Mutta hyvinhän tässä on kai pärjätty, vaikka koira onkin aika adhd.

Maanantaina alkaisi uusi työ. Jännittää...Outoa myös mennä päivätyöhön, kun viimeiset neljä vuotta oon tehnyt enimmäkseen kolmivuorotyötä. Mitenkähän sitä osaa tehdä työtä klo 8-16 ma-pe? Aina illat ja viikonloput vapaata..Outoa.