Ja nämä kaksi asiaa eivät siis liity toisiinsa...

Kävin siis Nukan kanssa työkaverini luona viime viikolla kylässä, ja hänellä on bernharndilainen (meniköhän toi nyt oikein? M-L, kerro jos kirjotin väärin :) ). Joten Nuka sai ekan kokemuksen ISOSTA koirasta. Kaikki meni ihan kivasti, vaikka Bean jalat olikin vähän kipeet eikä sen takia oikein innokasta pentua jaksanut. Välillä erotettiin eri huoneisiin ettei satu mitään vahinkoa. Nuka oli tavalliseen tapaansa innoissaan uudesta paikasta ja koirasta. Eikä edelleenkään ymmärrä että toisen koiran murina on varoitus ettei ihan liian lähelle saa tulla. No, toisaalta Nukalle jäi hyvä muisto isosta koirasta, joten ei ehkä pelkää sitten muitakaan.

Minulle tuli tuon vierailun myötä hirmu hinku muuttaa rivitaloon (he siis asuvat rivitalossa). Minä ja Nuka asutaan kerrostalon 4. kerroksessa, talossa jossa ei ole hissiä... Olisi niin paljon helpompaa tuo sisäsiistiksi opetteleminen jos asuisi rivarissa. No, pitää tässä ruveta kämppää kattelee.

Ja sitten niistä hampaista...Tänään leikatessani tappelun kanssa Nukan kynsiä, huomasin että tyttöseltä on lähtenyt ekat maitohampaat irti. Ihan edestä alhaalta, näyttää suu hassulta =) Niin se vaan neiti kasvaa ja aikuistuu.

Ens viikolla on taas yövuorot..Nuka menee molemmiks öiks mun äidille hoitoon; hänen miehensä on silloin reissussa, niin mielellään ottaa koiran seuraksi. Ja lupasi jo että Nuka saa hänen vieressään nukkua...

Ja tässä vielä yhteiskuva Nukasta ja Beasta:

1193824.jpg